Chevrolet-Sail-3-1
A treia generatie de masini Chevrolet Sail a vazut lumina presei in cadrul salonului auto Guangzhou Motor Show 2014. Modelul este asteptat sa apara pana la sfarsitul anului in reprezentantele de vanzare ale Chevrolet din China.

Sedanul propus pentru piata chinezeasca de producatorul de masini Chevrolet are un volan putin marit – cu doar 4 cm (1.4 inci) si o capacitate a portbagajului de 366 litri, in timp de latimea si lungimea masinii au crescut simtitor fata de modelele anterioare. Modelul Chevrolet Sail 3 vine in plus cu un grilaj dublu fata marit, faruri alungite catre lateral si luminile din spate redesenate.

Despre ce se afla sub portbagaj, inca asteptam vestile oficiale – deocamdata stim despre Chevrolet Sail 3 ca va fi livrat catre consumator in 2 versiuni motorizate – una cu un motor de 1.5 litri DVVT si alta cu unul de 1.3 litri VVT. Ambele motoare vor putea fi cuplate unei transmisiuni manuale sau automate si exista si posibilitatea instalarii unui buton de start/stop. Potrivit rapoartelor oficiale, consumul mediu al masinii va fi undeva in jurul a 5.3 litri pentru fiecare suta de kilometri parcursi.

Pe interior, noul Chevrolet Sail 3 beneficiaza de un redesign al cabine, un bord integrat si un „acoperis” dual-mode.

Chevrolet Sail 3 a fost lansat la targul auto chinezesc alalturi de alte 2 modele ale producatorului american – Chevrolet Camaro RS Limited Edition si Corvette Stingray Coupe

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.