Mercedes

Lansate oficial pe plan internaţional la finalul anului 2013, noile modele Mercedes-Benz – GLA şi noua Clasă C – au fost prezentate publicului în cadrul evenimentului organizat de către Autoklass Grup – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, miercuri 26 martie, la Palatul Ghika.

La eveniment au participat aproximativ 300 de persoane care, pe parcursul a două ore, au putut descoperi pe rând ambele modele, prezentate de către Andi Moisescu.

Participanţii la eveniment, în cea mai mare parte oameni de business şi oficialităţi, precum şi personalităţi din domeniul artistic, sportiv, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, directori de companii multinaţionale şi bancare, au avut ocazia să descopere designul progresiv al noului GLA, precum şi inovaţiile tehnice şi confortul revigorant al noii Clase C.
“Povestea relaţiei mele cu Mercedes-Benz are la bază pasiunea. Pasiunea pentru perfecţiune. Sunt atras deopotriva de fascinaţia şi responsabilitatea mărcii, dar ceea ce mă atrage mai presus de toate la Mercedes-Benz este confortul maxim care, pentru mine şi familia mea, înseamnă mai mult decât interior primitor şi funcţii de înaltă clasă. Înseamnă şi o multitudine de măsuri îmbinate cu grijă, menite să ofere cea mai bună experienţă de condus. Sunt încântat de cele două modele, lansate în cadrul acestui eveniment şi abia aştept să le testez.” a declarat Andi Moisescu.

Noul GLA subliniază aspiraţia Mercedes-Benz de a deveni lider în materie de performanţă în segmentul SUV compact premium, în timp ce noua Clasă C dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un model de referinţă pentru segmentul său. Cu un design aerodinamic şi un interior ultra-luxos, noua Clasă C este un simbol al confortului, rafinamentului şi eleganţei.
Domnul Daniel Grecu – Director General Autoklass Grup:

“Suntem încântaţi de modul în care clienţii şi partenerii noştri au onorat invitaţia noastră de a fi alături de echipa Autoklass şi ne bucurăm că am reuşit împreună să creăm o ambianţă de rafinament şi eleganţă cu ocazia prezentării celor mai noi modele de autoturisme Mercedes-Benz.

Datorăm evoluţia companiei noastre parteneriatului cu clienţii noştri şi ne dorim ca în continuare să le oferim cele mai bune produse şi servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism şi de calitate.
Suntem convinşi că vânzarea acestor noi modele de autoturisme va avea un rol deosebit de important în consolidarea poziţiei companiei noastre în piaţa auto din România.

Activitatea noastră are la bază ”respectul acordat partenerilor noştri” iar Parteneriatele cu Clienţii noştri ne onorează şi totodată ne obligă să le depăşim permanent nivelul aşteptărilor.

Cu această ocazie vă invităm să testaţi la showroom-urile noastre noile modele de autoturisme Mercedes-Benz, ocazie cu care puteţi beneficia de evaluarea gratuită a autovehiculului pe care îl deţineţi în prezent indiferent de marca acestuia, compania noastră oferind posibilitatea de achiziţie a acestor autovehicule rulate.”

Scopul declarat al mărcii este atingerea celui mai înalt standard de siguranţă pentru întreaga gamă. În această idee, noua Clasă C este echipată cu aproape toate sistemele de asistenţă care au fost lansate în premieră mondială, pe Clasa S şi Clasa E.

Noul GLA poate fi personalizat până în cele mai mici detalii datorită liniilor de echipare  “Style”, “Urban” şi “AMG Line”, dar şi cu ajutorul pachetelor “Night” şi “Exclusive”. O listă complexă de dotări opţionale este, de asemenea, disponibilă pentru procesul de configurare existent pe www.autoklass.ro.
Preţurile pentru noua Clasă C încep de la 27.500 euro fără TVA (34.100 euro cu TVA inclus), iar  pentru GLA încep de la 24.625 euro fără TVA (30.535 euro cu TVA inclus).

Despre AUTOKLASS GRUP
Autoklass Grup – membru al grupului Romstal, s-a infiinţat în anul 1996, fiind unul dintre centrele Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experienţă din România. În acest moment, centrul deţine o reţea de 7 sucursale la nivel naţional, 3 dintre aceste având sediul Bucureşti. În toate locaţiile se oferă servicii de vânzare, cât şi postvânzare. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.autoklass.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.