mercedes,   s-class pullman,   imagini oficiale,  Acum câteva zile, Mercedes-Benz a confirmat planurile pentru trei derivate adiţionale ale vârfului de gamă S-Class, iar una dintre acestea va fi varianta Pullman, poziţionată în topul gamei.

Imaginile alăturate sunt din februarie 2013, când au fost înregistrate la Biroul de Patente şi Mărci din Statele Unite, dar abia acum au fost date publicităţii.

Aşa cum ne aşteptam, versiunea Pullman arată ca un S-Class alungit, şi conform zvonurilor va avea 6,4 metri lungime. Brabus se va ocupa de producţia acestui model special, ce va adopta o configuraţie de 2+2+2 locuri, aranjate ca la orice limuzină: două în faţă, pentru şofer şi pasagerul din dreapta, separate de restul cabinei unde se vor regăsi celelalte patru scaune, 2 în faţa celorlalte 2.

O versiune blindată este de asemenea în lucru şi va cântări peste 5 tone (mai precis, 5.300 kg). Conform estimărilor, cel mai scump S-Class din toate timpurile va costa 1,27 milioane de dolari, în versiune blindată.

S-Class Pullman ar putea fi lansat în 2015, dar înainte de asta Mercedes-Benz va dezvălui o versiune cu ampatament extralung, numită S-Class Maybach, ce ar putea fi lansată în noiembrie, la Salonul Auto din China.

În 2016, Mercedes-Benz va lansa un S-Class Cabriolet, ce va completa cea mai mare familie S-Class din toate timpurile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.