Auto Ovarom Timisoara

Infiintat in 1994 de catre antreprenorul Calancea Romica Valeriu, business-ul Auto-Ovarom a crescut prin extinderea domeniului de activitate si a retelei de magazine, avand in prezent peste 60 de angajati. Auto-Ovarom pune la dispozitia clientilor o retea regionala de magazine, trei in Timisoara, unul in Arad si unul in Resita. De asemenea, in Timisoara, functioneaza si doua unitati de service auto multimarca, autorizate RAR.

Dintre colaboratorii de renume ai Auto-Ovarom, putem aminti: Goodyear Dunlop Tires Romania, Michelin Romania, Bridgestone Romania, Pirelli Tyres Romania; Castrol Lubricants Ro, Chevron Romania; Autonet Import, Ad Auto Total, Trost Auto Service Technik, Porsche Inter Auto Romania; Caranda Baterii, Banner Baterii Romania, Robert Bosch; Interliner Transport, Smithfield Ferme, Conselectrificarea Instal, Help Trans, Fornetti Romania, Energomontaj, Elba.

Cifra de afaceri a crescut in fiecare an, ajungand la o valoare de 11.5 milioane de lei in 2012, an in care Auto-Ovarom a primit Diploma pentru Locul 2 în Top Afaceri Romania, judetul Timis pe domeniul 4532 – Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule.

„Planurile pentru 2014 includ atingerea unei cifre de afaceri de 13 milioane de lei si dezvoltarea intrastructurii online a business-ului nostru. Comertul cu anvelope si piese auto se muta deja in online si vrem sa fim pregatiti cu uneltele specifice acestui gen de activitate.” – Calancea Romica Valeriu, directror general.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.