NO REPRO FEE 23/5/2016 There's a retail revolution in Pavilions Shopping Centre in Swords, Co Dublin as Linders Renault and Dacia have opened Ireland's first ever Car Store. Car buying has been given a stylish makeover! Pictured is Brand Hero, Hannah Culhane, who just sold the first car sold on the first day of Ireland's First Car Store at Linders Pavilions to Geraldine and Ian Murphy. Linders Renault and Dacia Car Store is on course to become part of the day-to-day shopping experience in Swords as the innovative car dealership brings the car buying experience into a new type of location, the shopping centre. Linders in business since 1938 3rd generation family business. Photo Mark Stedman/Photocall Ireland

Renault a investit până în prezent 2,4 miliarde de euro în România și sunt deja prevăzute noi investiții pentru următorii ani pentru modernizare și înnoirea gamei de produse, a declarat joi directorul general Dacia, Yves Caracatzanis.

„În cadrul Grupului Renault din România avem toate activitățile din lumea auto (…) precum și o rețea importantă de furnizori. România este singura țară unde Grupul Renault reunește toate activitățile și de aceea schimburile între Franța și România sunt atât de importante. Am investit 2,4 miliarde de euro din 1999 (…) și investiții importante sunt deja prevăzute pentru următorii ani, atât pentru modernizarea uzinei, cât și pentru reînnoirea gamei de produse”, a spus Caracatzanis la finalul vizitei pe care premierul Dacian Cioloș a efectuat-o la uzinele Dacia de la Mioveni.

El a adăugat că i-a prezentat premierului o serie de cifre care demonstrează că Dacia este cea mai mare întreprindere românească din punct de vedere al cifrei de afaceri, reprezintă 3% din PIB și 8% din exporturile României, însă discuțiile au vizat și alte aspecte de interes pentru investitorii străini.

„Discuțiile au vizat subiecte importante pentru noi și pentru activitatea economică, precum dezvoltarea vânzării de vehicule noi, promovarea competitivității și măsuri care să stimuleze investitorii și ansamblul economiei, cum ar fi infrastructură și păstrarea talentelor românești în România”, a mai spus Yves Caracatzanis.

sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.