2016-BMW-7-Series-1
Inginerii companiei germane BMW lucreaza intens pentru a finaliza una din cele mai asteptate masini ale anului viitor: BMW Seria 7. Iar stirile despre noua masina nu intarzie sa apara, chiar daca sunt la nivel de zvonuri.

In ultimele zile, noul BMW Seria 7, masina care ar trebui sa apara in 2016 a fost spionat si fotografiat de paparazzi din domeniul auto. Si din moment de cuvintele nu sunt suficiente pentru a va convinge, speram ca imaginile din galeria foto o vor face cu prisosiinta, camuflajul sumar lasand sa se vada mai mult decat de obicei din noua masina.

Desi nu este nimic oficial, motorizarile noului BMW Seria 7 ar putea include un motor de 6 ciclindri, unul de 2 litri/4 cilindri si un V8 cu 460 CP dar si un motor de 6 litri V12 cu pana la 600 CP. Pe lista de motorizari a noului BMW Seria 7 ar putea fi si una sau doua variante pe diesel dar si o varianta hibrid.

Noul BMW Seria 7 este usor de recunoscut si datorita faptului ca producatorii germani nu au alterat prea mult aspectul exterior al masinii. Pe lista modificarilor aduse noii serii se numara o grila marita fata de modelele anterioare cu farurile fata putin micsorate. Farurile din spate in forma de L au ramas la fel ca la Seria 6, acelasi lucru putand fi spus si de lateral si portbagaj.

De la modelele din Seria 6 au fost aduse si farurile pentru ceata, iar desi exteriorul nu dezvaluie prea multe despre ce se afla sub folia de brand, zvonurile dau ca sigur un bord de lemn, un sistem de divertisment complet nou si comenzi redesenate pentru confortul soferului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.