Alfa Romeo 4C Spider și-a făcut debutul oficial în Detroit, chiar din primele zile ale North American International Auto Show. Îndelung așteptată de fani poze cu noua mașina au apărut pe internet înainte de debutul oficial.

Alfa-4C-Spider
Din punct de vedere al proiectării, este important de menționat că Alpha Romeo a păstrat principalele caracteristici ale 4C Coupe, deși mașina a câștigat 10 kilograme în plus în greutate din cauza schimbărilor la capota mașinii. Noul Alfa Romeo 4C Spider aduce nou o nouă dinamică a acoperișului și modului în care este tratată viteza mașinii și opțional, clienții pot opta pentru fibră de carbon pentru acoperișul detașabil.

În ceea ce privește putere dezvoltată de Alfa Romeo 4C Spider, aceasta are un motor cu patru cilindri, 1.75 litri turbo pe benzina, care ofera 237 CP (177 CP) și 258 Nm (350 Nm). Supermașina ajunge de la 0 la 100 km/h  în 4.1 secunde și atinge o viteză maximă de 258 km/h.

Lista de caracteristici pentru Alfa Romeo 4C Spider numara faruri noi, o  punte cu trei extractoare de căldură funcționale și un spoiler optimizat -aerodinamic, stopuri cu LED-uri plus un sistem opțional Akrapovic pentru o  performanță sporită la evacuarea gazelor de eșapament.

Mașina va fi disponibilp cu jante din aliaj care vin în patru variante de dimensiuni de la 17 la 19 inci. Totodată, noua mașina Alfa Romeo 4C Spider va fi disponibilă în mai multe variante de culori. Sau, pentru a fi mai tehnici, 7 este numărul de culori disponibile pentru noul Afla Romeo, în timp ce în interiorul mașinii vor exista 6 combinații de culori și cu două opțiuni de materiale scaun.

Tot în interiorul mașinii mai putem regăsi pedale din aluminiu, exaust-uri din fibră de carbon, un sistem de divertisment cu un monitor de 7 inci, 2 scaune sport acoperite în piele și un volan învelit în piele pentru finețea contactului la condus.

Pretul de vânzare pentru piața americană este de 83.360 USD

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.