2016 Lincoln MKX a fost în sfârșit lansat. Masina a fost prezentată oficial chiar înainte de începerea târgului auto North American International Auto Show. Masina va intra in vanzare in Statele Unite din aceasta toamna.

2016-lincoln-mkx1

Sub capotă mașina se prezintă fabulos, spun experții auto de peste ocean. Două tipuri de motoare vor fi disponibile celor interesați să cumpere noua mașina a celor de la Lincoln. 2016 Lincoln MKX poate fi cumparat în varianta cu un motor V6 de 3,7 litri, care produce aproximativ 300 CP (223 kW) și 280 Nm (379 Nm) cuplu, sau cu un twin-turbo de 2,7 litri EcoBoost V6, care oferă mai mult de 330 CP (246 kW) și 370 Nm (501 Nm) de cuplu.

Lista de caracteristici ale noului Lincoln MKX este destul de uimitoare. Arsenalul cu care noua mașina impresionează include o grila split-aripa, faruri cu LED-uri opționale, aripa spate mărită, accente cromate, un spoiler montat pe hayon, stopuri curbate și un sistem dual de evacuare a gazelor de eșapament.

În ceea ce privește interiorul masinii este păstrată aceiași linie cu care producătorul american ne-a obișnuit până la 2016 Lincoln MKX, mașina este construită folosind materiale de calitate superioară, un design imbunătățit, tapiterie este creată din piele de calitate superioară, accente și ornamente din lemn și metalice în interior, o consola centrala detașabilă și un sistem de infotainment având touchscreen.

Noutatea absolută este dată însă de MyLincoln mobile app care poate porni, bloca, debloca și localiza vehiculul prin intermediul telefonului mobil. Și, ca o apreciere pentru fanii 2016 Lincoln MKX va fi dotat cu un sistem audio Revel cu până la 19 boxe încorporate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.