Planurile de viitor ale companiei Aston Martin sună destul de bine mai ales ca un pas pentru realizarea lor a fost făcut recent când compania a deschis noul lor centru de proiectare și dezvoltare. Am fost și noi curioși să știm ce locație a fost aleasă de Aston Martin pentru dezvoltarea noilor tehnologii care cu siguranță vor uimi fanii lor masini! Ei bine, noul centru se află într-o cladire impunatoare care masoara 15.800 metri pătrață și este situat în Parcul Tehnologic MIRA în Nuneaton, Warwickshire.

Aston-Martin-development-center

Noul centru de proiectare al Aston Martin este situat la doar 150 km nord-vest de Londra și va juca un rol important în dezvoltarea noii generații de autovehicule Aston Martin.

La inaugurarea oficiala, planurile de viitor ale celor de la Aston Martin au fost anunțate de top managmentul companiei, directorul de dezvoltare de produse al Aston Martin, Ian Minards a declarat că „facilitățile de ultimă oră de la MIRA, împreună cu reputația sa de calitate și securitate excelentă, face din acest complex un loc ideal pentru noi, pentru a efectua o parte din munca noastră de dezvoltare de prototipuri.”

După ce a asigurat auditoriul că toate modelele noi vor fi testate în deplină siguranță datorită tehnologiei speciale dezvoltată de compania britanică, Minards a adaugat, de asemenea, că „această clădire excelentă dă echipei noastre de inginerie exact ceea ce au nevoie pentru a asigura cumpărătorii noștri că următoarea generație de mașini sport Aston Martin va continua să fie un adevărat deschizător de drumuri.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.