Opel a anunțat prețurile pentru unul dintre lor cel mai asteptate de modele ale anului – Opel Karl. Conform celor mai recente informațiioficiale Opel Karl va costa 9.500 euro(inclusiv taxe) în showroom-urile din Germania.

Opel Karl

Opel Karl, noua mașină a producătorului german de automobile a fost anunțat oficial cu aproximativ o lună în urmă. Pe atunci însă singurele informații despre masina care au fost făcute publice nu au inclus și prețul de vânzare al autovehiculului.

Noul Opel Karl este unul din cele mai ieftine modele pe care compania germană le-a produs în toată istoria ei.  În ceea ce privește aspectul exterior este importnat să menționăm că nu mai puțin de cinci persoane pot încăpea în interiorul noului Opel Karl lejer de tot – spun producătorii. Mașina cântărește doar 939 kg și are un ampatament de 2385 mm.

Consumul de combustibil este un alt plus al Opel Karl – masina are nevoie de doar 4,3 litri de combustibil pentru fiecare 100 km parcursi. Atât Opel Adam cât și Karl vor fi propulsate exclusiv de un motor all-aluminiu cu trei cilindri de 1 litru , motorul dezvoltând aproximativ 75 CP (55 kW) la roțile din față, viteză ajustabilă printr-o cutie de viteze manuală cu cinci viteze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.