Porsche Panamera Exclusive Series 2014
Porsche Panamera Exclusive Series 2014

Luxul nu cunoaște limite atunci când vorbim de mașini. Un exemplu grăitor în acest sens îl oferă Porsche prin gama Panamera Exclusive Series, o mașina care vrea să devină sinonim pentru cuvintele lux, confort și exclusivism.

Noul Porsche Panamera Exclusiv Series este o ediţie limitată la doar 100 de exemplare (fiecare numerotat corespunzător) care va debuta în faţa publicului larg în noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles 2014. Modelul Porsche este bazat pe versiunea Panamera Turbo S Executive  şi îşi arată caracterul exclusivist încă de la capitolul aspect.

Caroseria este vopsită într-o combinaţie unică de negru metalizat şi maro metalizat şi da, vopseaua este aplicată manual. La interior, elementele decorative din lemn prezente pe bord şi pielea Poltrona Frau în nuanţa de maro Agatha Chestnut Brown completează imaginea distinsă a sedanului.

Sub capotă Porsche Panamera Exclusive Series are un motor V8 de 4,8 litri care oferă 570 CP la 6.000 rpm şi un cuplu maxim de 750 Nm disponibil între 2.200 rpm şi 5.000 rpm. Porsche Panamera Exclusive Series poate ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde iar viteza maximă pe care o poate atinge bolidul de lux este de 310 km/h.

Porsche Panamera Exclusive Series are pretul de achizitie pornind de la 250.000 de euro pentru piata europeana.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.