Anul trecut, Mercedes a dezvăluit EQB, un crossover electric derivat din compactul GLB. EQB are o mare parte din șasiu de la fratele său alimentat pe benzină, dar schimbă motorul cu patru cilindri pentru o baterie de 66,5 kWh și o configurație cu unul sau cu două motoare. Acum, Mercedes-Benz a dezvăluit informații despre prețurile pentru EQB 2022 înainte de a fi puse în vânzare în acest an.

EQB va veni cu două opțiuni de propulsie, fiecare oferind două niveluri de echipare. EQB300 are tracțiune față și o motorizare electrică care produce 225 de cai putere iar prețul acestuia va începe de la 56.800 USD, în timp ce trecerea la EQB300 Pinnacle vă va costa 59.350 USD.

Pentru a obține tracțiune integrală, cumpărătorii vor trebui să facă upgrade la EQB350, care include două motoare electrice bune pentru o putere combinată de 288 de cai putere. În formă exclusivă, EQB350 va începe de la 60.350 USD, în timp ce prețul la Pinnacle va porni de la 61.400 USD. Atât la EQB300, cât și la EQB350, optarea pentru Pinnacle va adăuga caracteristici precum un sistem de sunet surround Burmester, o trapă panoramică și o cameră de vedere înconjurătoare.

EPA nu a publicat cifre de autonomie pentru EQB, dar pe ciclul european de testare WLTP , EQB cu două motoare a atins un rating de 420 km. Mercedes spune că EQB va intra în vânzare în Europa și Statele Unite în această vară.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.