Ford a prezentat viitorul Transit Courier, vehicul comercial care, începând din toamna acestui an, va fi asamblat la uzina din Craiova alături de varianta sa pentru persoane, Tourneo Courier și de SUV-ul Puma, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit Ford, pentru a crește productivitatea, E-Transit Courier a fost complet reproiectat în jurul unei suprafețe de marfă mai mari și mai ușor configurabilă, care oferă cu 25% mai mult volum de încărcare față de modelul anterior, inclusiv sarcină utilă crescută și spațiu pentru doi europaleți.

Compania transmite că E-Transit Courier este următorul pas al programului global de peste 50 de miliarde de dolari prezentat de Ford cu scopul de a conduce revoluția electrificării. Compania își electrifică emblematica familie de vehicule comerciale Transit, iar E-Transit Courier se alătură modelelor mai mari din portofoliul Ford Pro, respectiv E-Transit și E-Transit Custom.

„E-Transit Courier face pași importanți în segmentul din care face parte și propune performanță EV fără compromisuri, o capacitate de încărcare mai mare și suport digital cu o conectivitate de top. Poziția de lider de piață a diviziei Ford Pro, menținută pe o perioadă îndelungată, ne oferă o perspectivă de neegalat asupra nevoilor clienților și înseamnă că îi putem ajuta să obțină o productivitate mare de la autoutilitarele lor de dimensiuni compacte, cu o mai bună conectivitate și o capacitate de încărcare mai mare ca niciodată”, a declarat Hans Schep, director general Ford Pro, Europa.

Noul E-Transit Courier își va face debutul public la Salonul de vehicule comerciale din Birmingham, Marea Britanie, în perioada 18-20 aprilie, și este programat să intre în producție în 2024. Clienții vor putea comanda versiunile cu motoare pe benzină și diesel din vara lui 2023, livrările fiind programate să debuteze până la finalul anului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.