În 27 martie 2023, fabrica Continental Anvelope din Timișoara și-a deschis porțile celor dornici să vadă tehnologia și procesul de fabricație al anvelopelor Continental. Peste 1.300 de vizitatori au profitat de oportunitatea de a vizita fabrica de anvelope și accesul oferit în cadrul evenimentului „Porțile deschise” și au văzut și experimentat etapele procesului de producție a unei anvelope în cadrul companiei din Timișoara.

Deși turul fabricii Continental a fost principala atracție a evenimentului „Porți Deschise”, mulți vizitatorii au rămas în perimetrul fabricii Continental și au participat și de alte activități, cum ar fi un locul de joacă special amenajat pentru copii, dar și-au pus la contribuție inteligenta în activități educative distractive.

În cadrul evenimentului „Porți Deschise” specialiștii de la Academia de Conducere Titi Aur au făcut demonstrații în simulatoare cu accent pe reacțiile de impact frontal și răsturnare pentru șoferi. Și departamentul de resurse umane a fost activ sâmbătă, cei interesați de un loc de muncă au avut ocazia să interacționeze cu personalul Continental și să afle mai multe despre compania producătoare de anvelope..

„La Continental, suntem mândri să împărtășim pasiunea și inovația noastră comunității din Timișoara. Evenimentul „Porțile Deschise” a fost o ocazie excelentă de a prezenta anvelopele noastre de calitate superioară, precum și tehnologiile pe care le folosim publicul timișorean. Suntem încântați de interesul și entuziasmul manifestat de publicul vizitator. Acesta este doar unul dintre evenimentele pe care le planificăm în acest an pentru a sărbători cei 25 de ani de la înființarea fabricii de anvelope Continental din Timișoara”, a declarat Matthieu Turlure, Plant Manager la Continental Tires Timișoara.

Continental va continua să colaboreze cu societatea timișoreană în lunile următoare, pe fondul desemnării orașului drept Capitală Europeană a Culturii 2023. Compania se va implica în evenimente, activități și oportunități interesante pentru angajați și public, sărbătorind această ocazie unică, precum și aniversarea a 25 de ani de existență.

Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora. Fondată în 1871, compania tehnologică oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport. În 2022, Continental a generat vânzări de 39,4 miliarde de euro și are în prezent aproximativ 200.000 de angajați în 57 de țări și piețe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.