Audi R8 Competition 2015
Producatorul german Audi a aratat publicului noua masina R8 Competition. Automobilul a fost descris de presa de specialitate ca fiind „cea mai puternica masina Audi produsa in toate timpurile”.

Designul noului Audi R8 Competition este influentat ca stil de masina de curse R8 LMS si beneficiaza de roti de culoare metalica lucioase, de tevi de esapament de culoarea metalului si de frane din carbon ceramic. Are de asemenea peste spatele oglinzilor retrovizoare, pe lateral, aripa spate si portbagaj o vopsea mata neagra, care sporeste din intensitatea imaginii noii masini.

In interiorul masinii bordul este din fibra de carbon de culoarea negru-mat iar insertiile de la portiere sunt iluminate la deschiderea usilor

Sub capota, noul Audi R8 Competition are un motor V10 de 5.2 litri care genereaza un total de 570 cai putere. Putere care este transmisa celor 4 roti printr-un sistem S tronic cu 7 viteze permitand masinii sa atinga 100 km/h in doar 3.2 secunde si o viteza maxima de 320 km/h

Noul Audi R8 Competition va intra in vanzare incepand de luna viitoare pe piata din America, fiind produs un numar de 60 de exemplare fiecare avan pretul de pornire in jurul valorii de 200.000$.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.