Toyota aduce GR86-le potrivit pentru linia sa de modele pentru 2023. Supranumit Ediția Specială, acest model GR86 o mașină produsă în serie limitată – doar 860 vor fi fabricate din această linie, iar ca indiciu suplimentar este mașina celor de la Toyota care poartă un strat de vopsea portocalie (sau Solar Shift în limbajul Toyota) completat de un decor negru pe stâlpii C, un spoiler negru montat pe portbagaj și un set de jante de 18 inchi de culoare neagră mat.

Toyota bazează ediția specială GR86 pe finisajul premium al coupe-ului produs de ei. GR86 include articole ca cauciucul Michelin Pilot Sport 4, scaune față încălzite și un sistem audio cu opt difuzoare. Acest lucru se adaugă unui sistem automat de control al climatizării cu două zone și unei configurații de infotainment cu ecran tactil de 8,0 inci, care vin standard în gama de modele GR86.

Din păcate, ediția specială GR86 nu aduce nicio performanță suplimentară modelului de 2,4 litri cu 228 CP dintre frații săi mai mici. Toyota consideră de cuviință să echipeze acest model portocaliu cu două uși cu un sistem de evacuare cat-back – plin cu vârfuri cromate negre – care ar trebui să îmbunătățească sunetul provenit de la țevile de eșapament ale acestui GR86.

Deși Toyota nu a publicat încă prețurile pentru Ediția Specială GR86 din 2023, producătorul auto este probabil să încaseze cu câteva mii de dolari în plus pentru acest model față de omologul său Premium, care în prezent costă 31.325 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.