qorosqloud-concept-3

Asiaticii s-au pus pe treaba si au scos pe piata un nou concept, o masina menita a aduce un echilibru in piata anului 2029. Da, ati auzit bine, micuta masina asiatica – pe numele ei Q:QorosQloud Qubed – ar trebui sa fie standardul industriei auto peste 15 ani.

Conceptul chinezesc pentru piata auto a fost creat ca parte a concursului de design din acest an de la SEMA – salonul auto organizat zilele acestea la Los Angeles, California. Masina gandita de cei de la Qoros este un „self-learning and adapting computer”, ea invatand de la sofer automatismele si obiceurile preferate – restaurantul favorit, muzica ascultata sau chiar si prietenii vizitati cel mai des de catre posesor. Invatand sa comunice si sa asculte de proprietar, masina chinezeasca ar trebui sa fie un fel de autocompanion pentru omul din 2029.

Qoros este un jucator nou pe piata auto, firma chineza fiind infiintata relativ recent – in 2007, reusind sa impresioneze lumea automobilelor cu rezultatele excelente reusite de modelul Qoros 3 Sedan la testele de siguranta Euro NCAP.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.