Cu un propulsor twin-turbo de 520 de cai putere sub capota si capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.2 secunde, noul Porsche 911 Turbo se poate lauda cu un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile ale lumii.

Nu se poate compara chiar cu un Bugatti sau Koenigsegg, dar sa nu uitam in nici un moment ca supermasina nemteasca poate pune la respect numeroase creatii de top ale lumii auto, inclusiv nume istorice precum Ferrari F40 sau Lamborghini Diablo.

Desigur ca astfel de performanta nu mai este indeajuns in prezent, intr-o industrie in care fiecare zecime dintr-un cal putere sau kilometru pe ora in plus, respectiv dintr-o secunda sau litru de carburant in minus poate face diferenta.

Acest lucru il cunosc deosebit de bine si marile companii de tuning din Europa, Asia si America de Nord, specialistii TechArt luand o scurta pauza de la modificarea noului Macan si pornind in cautarea unor solutii pentru imbunatatirea ultimei generatii a Porsche-ului 911 Turbo.Porsche 911

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.