Porsche are planuri mari pentru viitorul apropiat si una din cele mai provocatoare idei este conceptul unui hibrid electric. Specialistii producatorului auto lucreaza intens la creearea unei masini care sa poata avea performantele Porsche 911 dar sa mearga si pe curent electric.
Planul a fost dezvaluit de catre directorul de vanzari si marketing al companiei, Bernhard Maier.

Porsche-911_Carrera_2013_800x600_wallpaper_02

Maier a precizat pentru presa americana ca producatorul de masini se gandeste intens la fabricarea unui hibrid, si desi exista o gramada de posibilitati de a aduce conceptul in realitate, nu s-a ajuns inca in faza in care sa inceapa productia noii masini, lucru asteptat cel mai devreme pe sfarsitul anului in curs.

Pentru a-si sustine ideea unui bolid electric, directorul de vanzari si marketing al Porsche a mai precizat ca „modelul 918 Spyder arata ca Porsche are capabilitatea de a produce masini sport hibride care sa dea incredere posesorilor sai”. Intrebat daca crede in tehnologia hibrida, Maier a replicat : „absolt. Oamenii incep sa inteleaga ca avand posibilitatea e a incarca masina de la priza, au si posibilitatea de a fi total flexibili in ceea ce priveste distanta parcursa si performanta masini, in timp ce in garajul de acasa sau de la serviciu au propria lor pompa de benzina. un lucru extrem de convenabil”. Maier a dat totodata explicatii despre pietele carora li se va adresa noul model hibrid, precizand ca Porsche isi va indrepta atentia catre tarile in care guvernele incurajeaza consumul cat mai mic de carburanti fosili.

In ceea ce priveste proprietarii de Porsche, Maier a adaugat ca masinile sportive sunt cumparate de proprietarii care indeplinesc conditiile lor pentru o masina sedan cu 4 usi si un SUV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.