Lamborghini Aventador

Un Lamborghini Aventador a atras atentia celor de la Hamann, care l-au luat şi l-a transformat în ceva care ne duce cu gândul la filmele SF cu mașini, aşa cum puteţi şi singuri judeca din galeria foto. Modificările facute de cei de la Hamann includ inserţii de carbon cam peste tot pe unde se putea personaliza maşina, iar apoi s-au ocupat de a pune pe mașină praguri noi pentru a îmbunătăţi aerodinamica şi a diminua turbulenţele de aer de sub maşină. Un finish touch a fost să se ocupe de detalii de caroserie care au fost vopsite în verde fosforescent și îi conferă superbei mașini o alură demnă de un Obiect Zburător Neindentificat.

În partea din spate a Lamborghiniului, Hamann a pus un difuzor nou de aer din fibră de carbon, un spoiler reglabil şi o evacuare sport de curse – lucruri noi care au un singur scop: muzica cât mai puternică, poate destul de puternică pentru a tine un miniconcert în jurul mașinii.

Sunt sigur că puteți să remarcaţi din galeria foto și baia de lumină fosforescentă de deasupra capacului motorului, precum şi jantele din aliaj forjat cu anvelope 255/30 ZR 20 pe puntea faţă şi 355/25 ZR 21 pe puntea din spate, sau decoraţiile verzi-fosforescent combinate cu vopseaua Stealth Grey special concepută pentru acest model.

Nu vă grabiți, firma de tunning auto nu a terminat! Hamann a mărit puterea motorului V12 de 6.5 litri la 760CP şi 735 Nm. Arhi-suficient ați spune? Noi am bagă bolidul în ultimul film Need for Speed!

Nu vă mai rețin, în rândurile de mai jos găsiți galeria foto cu superbolidul Lamborghini Aventador tunat! Enjoy!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.