Producătorul de mașini electrice Tesla a anunțat extinderea în Europa Centrală și de Est, inclusiv în România, românii putând plasa de acum comenzi pe site-ul companiei, tesla.com.

Românii vor putea astfel comanda online, conform datelor analizate de Profit.ro, oricare dintre cele modele Tesla: Model S, Model X și Model 3. Pe lângă România, comenzile online vor fi disponibile în alte trei state din regiune: Polonia, Ungaria și Slovenia.

În afara de Polonia, Tesla nu are centre service în aceste țări, dar plănuiește deja deschiderea unuia în Budapesta. Având în vedere că Tesla nu are o reprezentanță în România, automobilele comandate online trebuie ridicate din alte țări. În prezent, Tesla nu are nici stații de încărcare în România, dar este posibil ca astfel de stații să fie deschise până când vor începe livrările oficiale (cel mai apropiat termen de livrare este 2020).

Până la deschiderea unoi noi service-uri Tesla în România, locul cel mai apropiat în care îți poți repara mașina, dacă ești proprietar de Tesla este la service-ul din Viena, Austria.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.