le super bike 10

Compania care realizeaza super smartphone-ul LeTV Le Max Pro a scos pe piata un gadget extrem de interesant. Este vorba despre bicicleta Le Super Bike ce este echipata cu smartphone care are instalat sistem de operare Android.

Smartphone-ul ce este integrat in ghidon are ecran de 4 inch si sistem de operare Android cu interfata BikeOS. La interior smartphone-ul are procesor de 1.3GHz si 4GB RAM.

Le Super Bike 3

Telefonul integrat in ghidon este foarte util deoarece poate fi folosit pe post de navigatie, arata informatii utile precum viteza de deplasare, numarul de calorii arse etc.

Smartphone-ul poate fi folosit si pe post de player mp3 fiind dotat cu difuzor audio puternic. Telefonul se poate conecta si la internet datorita conexiunii 4G. El bineinteles poate face apeluri vocale si sa trimita mesaje.

Le Super Bike 4

Smartphone-ul integrat are senzor de amprenta iar rolul acestei functii este de a bloca atat telefonul cat si rotile bicicletei. Bateria din telefon poate fi incarcata in timp ce se pedaleaza.

Pe manerele bicicletei Le Super Bike avem butoane de volum pentru muzica. Aici sunt amplasati senzori care masoara bataile inimii in timp ce pedalezi.

Pe partea laterala a manerelor, bicicleta are becuri ce pot fi folosite pentru a semnaliza in trafic cand schimbi directia. Pentru deplasarea pe timp de noapte, bicicleta este dotata inclusiv cu lumini.

Le Super Bike este realizata din materiale ultra usoare si rezistente precum titan si firbra de carbon. Mie personal Le Super Bike mi se pare un gadget incredibil. Cu toate ca include super tehnologii, bicicleta vine cu pret decent. In China ea este vanduta pentru 800 dolari.

le super bike 11

le super bike 12

Le Super Bike 9

Le Super Bike 1

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.