wrapifyAmericanii sunt tot mai inventivi atunci când vine vorba de publicitate. Un nou proiect, denumit Wrapify îți tranformă mașina în panou publicitar iar tu, ca și proprietar, câștigi banuți la fiecare kilometru parcurs.

Pe website-ul companiei americane sunt prezentate și o serie de calcule interesante. Pentru o distanță de 10 kilometri pe zi și o mașină colantată total, un șofer poate primi între 23 și 43 de dolari pe săptămână. Dacă alegi să-ți colantezi parțial mașina atunci vei primi între 19 și 38 de dolari, iar dacă vrei să pui reclama doar pe panourile ușilor atunci poți primi între 11 și 31 de dolari.

După un calcul simplu, un șofer care parcurge anual 10.000 de kilometri și optează pentru o mașină colantată total ar putea ajunge la încasări maxime de aproximativ 6.250 de dolari.

Pentru moment, aplicația Wrapify este disponibilă doar posesorilor de iOS, iar campania poate fi accesată doar în SUA și acolo doar în 5 orașe. Pentru a face parte din Wrapify trebuie să ai o mașină produsă începând cu 2008, să ai minim 21 de ani și să treci o serie de verificări. Așteptăm cu interes sosirea companiei în Europa, și de ce nu, în România. Tu ai fi interesat să îți colatezi mașina în schimbul unor venituri suplimentare?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.