Dupa ce ani la rand, produsul lor iPhone si mai apoi iPad au facut ravagii pe piata telefoanelor mobile si tabletelor, reusind sa creeze un trend nou in lumea pasionatilor de tehnica si tehnologie Apple – compania creata de Steve Jobs sta pe o gramada de bani in zilele astea. Sau, cuantificat, au lichiditati de 155 de miliarde de dolari.
apple titan

Urmatoarea orientare a celor de la Apple pare a fi achizitia Tesla, producatorul american de masini electrice. De ce Tesla? Pentru ca, in viziunea lui Steve Zadesky, vicepresedintele Apple, masinile electrice reprezinta viitorul – iar atu-ul pe care il pot aduce cei de la Apple in ecuatie este bateria. Prin inovatiile facute, bateriile celor de la Apple promit sa reziste cu mult peste durata de viata a concurentilor – iar o masina electrica cu o autonomie de 500-1000 de kilometri si un pret mediu de achizitie este dezideratul unei intregi generatii de impatimiti ai tehnicii si prieteni ai mediului inconjurator.

masina apple

Apple angajeaza in prezent oameni de top din industria auto, recrutand personal de la Mercedes, BMW si Audi dar si oameni din industria aplicatiilor auto – de la designeri de caroserii la fabricanti de cauciucuri. Scopul final este ca in anul 2020 noua masina Apple – care in prezent poarta numele de cod Titan – sa fie prezenta pe pietele de desfacere din lume. Apple doreste ca prin Titan sa ofere, la fel ca si prin iPhone, iPad si iPod o solutie completa si stabila utilizatorului final.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.