BMW se pregateste sa atace o noua piata: cea a masinilor de familie. Zilele acestea au fost prezentate primele imagini oficiale ale BMW Seria 2 Gran Tourer.

Noua masina BMW Seria 2 Gran Tourer este fratele mai mare al Active Tourer Seria 2, doar ca are cu 21 centimetri mai mult in lungime si doar vre 5 in inaltime.

bmw-seria2-gran-tourer-oficial-85

BMW Seria 2 Gran Tourer este o masina compacta de 7 locuri, 2+3+2 cu mentiunea ca cel de-al treilea rand de scaune, cel din portbagaj, este optional. Portbagaj care, fara cele 2 locuri are o capacitate de 605 litri, extensibila pana la 805 litri prin culisarea banchetei. Iar pentru cei care au nevoie de mai mult loc, prin rabatarea banchetei din spate pot obtine 1905 litri.

O alta noutate introdusa in BMW Gran Tourer este aplicatia MyKidio – care permite conectarea sistemului de infotainment al masini la tableta si controlul filmelor sau muzicii rulate in masina.

Asemeni BMW Seria 2 Active Tourer, noul Gran Tourer are tractiunea pe fata, insa optiona, cumparatii pot selecta si modele cu tractiune integrala. Propulsoarele disponibile includ 3 variante pe benzina (216i, 218i, 220i) si 3 pe diesel (216d, 218d, 220d). Variantele cu tractiune fata sunt livrate cu o cutie de viteze manuala, insa, optional, pot fi selectate variante de cutii automate cu 6 sau 8 viteze.

Prezentarea oficiala in cadrul unui salon auto a noului BMW Seria 2 Gran Tourer va fi facuta la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie 2015 fiind asteptata in show-room-uri din luna mai a acestui an

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.