permis-autoOare există o perioadă ideală în care să dai examenul pentru a lua permisul auto? Mulți dintre instructori ar spune că vara este anotimpul de evitat. Iată cele trei motive pentru care este mai bine să nu dai de permis în anotimpul călduros:

1. Nu înveți să conduci în condiții meteo grele

Dezavantajul obținerii carnetului de conducere în timpul verii este faptul că elevii nu învață să manevreze automobilul în condiții meteo mai dificile, așa cum sunt ploile de toamnă sau căderile de zăpadă din perioada iernii. Iar experienta si cunostiintele conteaza atunci cand esti in spatele volanului.

2. Vara sunt mai multi candidati la permis

Vara este anotimpul în care cei mai mulți elevi vor să dobândească permisul. Tocmai de aceea, datorită numărului mare de cereri diferența dintre cele două examene (teoretic și practic / sală și traseu) este de aproximativ o luna de zile.

3. Poate expira școala până luați permisul

Din pricina perioadei lungi dintre cele două examene, eventualii studenți care pică o dată sau de mai multe ori una dintre cele două probe se pot trezi cu școală expirată. Avizul psihologic și fișa medicală prezintă o valabilitate tot de 12 luni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.