Hyundai Motor a arătat în Coreea de Sud primul sedan de lux din linia G90 denumit EQ900. Cu un design elegant și o tehnologie care ne duce cu gândul la designul recent lansatului brand Genesis, noul G90 deschide drumul noilor mașini de lux Hyundai.

Woong-Chul Yang, șeful de Hyundai Motor R&D Center si vicepresedinte al Hyundai Motor, a declarat, „Genesis noul sedan G90 al mărcii de lux aduce în atenția clientilor noștri un nou concept de lux. G90 se află la apogeul brandului Genesis și demonstrează modul în care vom aplica valorile noastre pentru a da clientului cu adevărat satisfacție în fiecare aspect al experienței de proprietate vehiculului.”

1105_FL-hyundai-genesis_2000x1125-1200x674

Servind drept model-pilot al brandului Genesis, G90 este un plan pentru schimbare și inovare, care va distinge brandul Genesis de restul mașinilor Hyundai. Mergând pe ideea de tehnologie „centrată pe om”, combinată cu angajarea dinamica de conducere, G90 are o serie de caracteristici de siguranta care o plasează în topul mondial și inovații tehnologice care îi asigură un loc aparte pe piața mașinilor de lux de lux.

G90 ne arată de asemenea stilul ‘Athletic Elegance ” al brandului Genesis, . Având emblema Genesis, grila de dimensiuni mari a radiatorului combinată cu farurile sofisticate pune accent pe  caracterul dinamic al masinii și pe designul orientat spre viitor. Hyundai Motor a creat brandul Genesis pentru o nouă generație de consumatori, valorificarea pe succesul său este măsurată de creșterea rapidă pe piața auto mondială pe Hyundai Motor va lansa șase noi modele Genesis până în 2020.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.