Doamnelor și domnilor, vă prezentam prima editie limitata 2017 Ford GT

Se numește Ford GT  “Competition Series” (seria de competitie) si se adreseaza „amatorilor de track hardcore”, mulțumită dotarilor si pachetelor de curse care sunt montate pe model.

Prezentata in Daytona, locul în care mașina de curse Ford GT a câștigat “Rolex 24” în ianuarie, seria ofera inovatii pentru reducerea greutatatii, care ajuta la creșterea performanței supercar lui.

Disponibil numai în America de Nord pentru toți anii de producție, ediția limitată Ford GT aduce actualizări, cum ar fi o capota acrilica Perspex pentru  motor, trapa model Buckhead Gorilla Glass precum și o serie de piese suplimentare din fibra de carbon. Acestea includ dungi de luciu de curse , garda mai joasa, modificri ale montanților, capacele oglinzilor, trapa motorului cu aerisire integrat, etc.

Ford spune ca piesele usoare oferite pentru Ford GT  “Competition Series”  permit deplasarea centrului de greutate mai aproape de pista crescand astfel sabilitatea si manevrabilitatea bolidului.

Pentru a reduce si mai mult greutatea piese obtionale pentru seriile GT care  exista in stoc cum ar fi roțile din fibră de carbon, sistemul de evacuare dn titan, sunt standard pentru Ford GT  “Competition Series” . Un  upgrade de putere este oferit, ceea ce inseamna un motor turbo twin-3.5 litri EcoBoost V6 care livrează 647 CP și 550 Nm (745 Nm) de cuplu.

În căutarea pentru o greutate mai mică, unele caracteristici de confort lipsesc la  Ford GT  “Competition Series”.  Nu dispune de aer conditionat, un sistem de sunet, și chiar și compartimente de înmagazinare și suportul de pahar. Cu toate acestea, toate caracteristicile de performanță din masina standard rămân.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.