Proiectul Călător în Banat, un periplu extraordinar printre frumusețile naturale și turistice ale Banatului, a adunat imagini superbe de-a lungul celor 10 deplasări cu ultimele modele Peugeot. Cele mai frumoase amintiri au fost selectate într-o colecție unică de fotografii, pe care am expus-o sub forma unei expoziții de fotografie în showroom-ul Mega Group.

Pe 25-26 Noiembrie, poate fi admirată întreaga expoziție în showroom-ul Megagroup Timișoara, pe Calea Lugojului nr 28-30, alături de o sesiune de test drive cu modelele din proiect.

Echipa formată din bloggerul Daniel Bătrîn și fotograful Adrian Moga, ambii din Timișoara, a realizat 10 călătorii în 10 destinații turistice de excepție, toate din zona Banatului. În total au fost parcurși aproape 5000 km. Fiecare călătorie a fost realizată cu un alt model Peugeot, perfect adaptat drumului, terenului sau distanței.

Spre exemplu, pentru traseul la Mlaștinile Satchinez, arie protejată, s-a utilizat un Peugeot 2008 electric, pentru a reduce la minim poluarea prin emisii de carbon sau cea fonică. Pentru cel mai lung traseu, cel dedicat zonei Clisura Dunării, s-a ales un Peugeot 5008, cel mai încăpător și robust dintre modelele SUV Peugeot. Cele 10 destinații au fost Charlottenburg, Mlaștinile Satchinez și Mausoleul de la Bobda, Transluncani, Drumul Lacurilor, Parcul Dendrologic Bazoș, Reșița, Complexul Morilor de Apă de la Rudăria, Oravița și Anina, Orșova și Clisura Dunării.

Banatul oferă destinații perfecte pentru orice tip de călătorie, iar Peugeot acoperă prin versatilitatea modelelor orice nevoie legată de călătorii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.