Dezvoltatorul imobiliar Globalworth Real Estate Investments Limited, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri clasa A din România, a anunțat miercuri că a semnat un acord pentru a achiziționa un centru de distribuție din județul Argeș, care în prezent este închiriat de Automobile Dacia, în schimbul sumei de 42,5 milioane de euro, informează un comunicat de presă al dezvoltatorului imobiliar.

Centrul de distribuție se întinde pe o suprafață de 68.000 de metri pătrați și este amplasat la 100 de kilometri vest de București, în apropiere de autostrada București-Pitești, și la 28 de kilometri de uzina Dacia de la Mioveni. Dezvoltatorul precizează că este vorba de unul din cele mai mari centre de distribuție ale Renault Group pentru componente auto și accesorii din afara Franței.

Finalizarea tranzacției depinde de aprobarea Consiliului Concurenței și de cea a actualului chiriaș al proprietății.

Globalworth Real Estate Investments Limited este o companie de investiții imobiliare înființată de investitorul și dezvoltatorul Ioannis Papalekas. În prezent, compania se concentrează asupra valorificării oportunităților de investiții în România.

sursa foto: promotor.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.