Chevrolet-Silverado-High-Desert-Concept

Piata americana este obisnuita cu modele de masini mari, consumatoare de benzina sau motorina la galon nu la litru. Producatorul american Chevrolet a dezvaluit zilele astea la SEMA 2014 nu unul, ci trei concepte noi de masini pentru viitorii ani.

Primul pe lista este Chevrolet Silverado High Desert, un concept bazat pe modelul Silverado High Country. Masina este prevazuta cu unu motor V8 de 6.2 litri care aduce 313kW si 623Nm motorului.

Silverado aduce in plus un bumper „sportiv” stilizat si un hatch acoperit. Tot la capitolul impresie artistica pot concura si bumperele de culoarea masinii, sistemul de frane Brembo, rotile de 22 inci de aluminiu sau gratarul fata refacut complet.
In interiorul masinii, totul arata bine: piele maronie, scaunele din fata cu incalzire interioara si suportul pentru cap tin de confortul pasagerilor. La toatea astea se adauga un sistem interior de infotainment MyLink si sistemul audio marca Bose.

Urmatorul pe lista conceptelor producatorului american este Chevrolet Tahoe (denumit probabil dupa celebrul lac american) si Chevrolet Suburban Premium Outdoors. Conceptele celor de la Chevrolet au un interior care dau astept de fresh avand o tapiterie in doua tonuri si iluminare pe marginile interioare.

Sistemu de franare Brembo, roti de 22 toli din aluminiu si o parte frontala refacuta sunt noutatile conceptelor Chevrolet prezentate la SEMA 2014

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.