Unele mașini sunt pur și simplu o formă de transport care să te ducă din punctul A în punctul B, în timp ce altele reflectă stilul tău și cine ești. Pentru femeile de afaceri, este important să alegeți vehiculul de lux care se potrivește perfect stilului dvs. de viață și personalității.

Acestea sunt primele 7 opțiuni de mașină pentru femeile de afaceri:

Porsche Cayenne – Porsche este cunoscut pentru că combină un aspect sportiv și o atmosferă de lux în vehiculele sale. Cayenne are o putere și performanțe unice.

Preț: 65.700 USD

Bentley New Continental GT Convertible – Acest decapotabil este un adevărat testament al luxului și oferă o inovație, design și performanță revoluționare.

Preț: 218.400 USD

Lexus RX 350 – Acest Lexus este un vehicul perfect pentru femeia executivă care își conduce atât afacerea, cât și gospodăria în stil.

Preț: 43.670 dolari

Mercedes E 450 Coupe – Această lovitură de stat este ideală pentru femeia de afaceri executivă, oferind tradiția mărcii Mercedes și eleganța modernă.

Preț: 59.800 USD

BMW X4 Coupe – X4 crossover hatchback este un vehicul popular pentru femeile care doresc o atmosferă sportivă, dar elegantă.

Preț: 50.450 dolari

Audi Q5 -Q5 este un standout printre lista crossover-urilor. A fost premiat cu Kelly Blue Book pentru cea mai bună ofertă din 2019 datorită designului său sportiv și a facilităților sale luxoase.
Preț: 42.950 USD

Cadillac XT5 – Cu acest vehicul, General Motors a creat unul dintre cele mai bune vehicule de lux pentru femei în ceea ce privește siguranța și stabilitatea.
Preț: 41.695 dolari

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.