2015-Scion-xB-5

Crăciunul este chiar la colțul blocului și noi toți dorim să jucăm rolul lui Moș Crăciun. Este un rol special pe care ni-l dorim cu toții, este rolul care ne oferă șansa de a îi face fericiți pe cei care ne iubesc. Și chiar dacă se spune că gândul este cel care contează,  orice cadou primit este un cadou primit. Și nimic nu rămâne mai bine în amintirea noastra decât o masina, mai ales dacă persoana iubită își va aminti de noi zilnic, conducând mașina dăruită.

Industria auto a devenit un pic mai bogată în acest început de decembrie, adăugându-și în listă noul Scion. Recent, producătorul de automobile a oferit detalii importante cu privire la 2015 xB. Noul xB va avea un pret de achiziție de 17.120 dolari – cu excepția taxa de livrare 770 dolari și peste puțin timp va ajunge în showroom-urile de peste ocean. Și ca de obicei, vă invităm să aruncați o privire sub capota masinii.

2015 xB ruleaza pe un motor cu patru cilindri de 2.4 litri care dezvolta 158 CP (118 kW) și un cuplu de 162 Nm (219 Nm) .

Curioși cu ce noutăți vine producătorul auto? Ei bine, câteva caracteristici care s-ar putea să vă îndrume spre a cumpăra noul 2015 xB sunt geamurile electrice, un sistem de intrare fără cheie, volan cu trei spite, insertii metalice si un sistem infotainment cu un afișaj 6.1 inch.
Si pentru ca unii șoferi ar vrea sa se simta puterea masinii există posibilitatea de a opta între o cutie de viteze manuală manuală în cinci trepte și o transmisie automată cu patru trepte.

Ce părere aveți de noul Scion 2015 xB ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.