sibiu rallyEste primul eveniment de acest gen din România. Sibiu Rally Challenge va transforma oraşul Sibiu în capitala internaţională a vehiculelor istorice. Pentru evenimentul programat în perioada 18 – 20 august, s-a confirmat deja prezenţa unor maşini legendare cu o valoare totală de peste două milioane de euro.

După ce a găzduit etape internaţionale în Intercontinental Rally Challenge şi Campionatul European de Raliuri, oraşul Sibiu este acum şi pe harta celor mai importante competiţii dedicate maşinillor istorice şi a maşinilor de curse care au scris istorie în lumea sporturilor cu motor.

Evenimentul internaţional Sibiu Rally Challenge se va desfăşura în perioada 18 – 20 august, iar FIVA l-a nominalizat deja pe spaniolul Antonio Arderiu Freixa ca observator la acest eveniment. „Numirea observatorului FIVA a dat startul oficial pregătirilor pentru cucerirea Transfăgărăşanului de maşinile istorice şi în acest an. Antonio Arderiu Freixa este unul dintre cei mai experimentaţi observatori FIVA, anul trecut el reprezentând Federaţia Internaţională de Vehicule Istorice la cel mai renumit eveniment din Japonia, la raliul La Festa Mille Miglia, unde a participat chiar şi un echipaj din România.

Sursa foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.